Обадете се +48 790 360 718 или ни пишете, ще се свържем с Вас

Преди по-малко от година списъка с превозни средства на газ се разшири от нетипична машина … танк! T-55 Merida е първият танк, който е снабден с газова система. Този изключителен проект беше представен от една полската компания със седалище в Бялисток. Защо механиците се опитаха да направят толкова необичайно преобразуване? Отговорът е прост – защото е възможно!

T-55 Merida е 46 тонна машина със сърце от 36 литров двигател и 640 к.с.. Инсталираната газова система доведе до значително намаляване на емисиите на твърди частици и разхода на гориво с приблизително 25%, последвано от почти 30% увеличение на мощността и въртящия момент.

Инсталирането на газова система в танк показва колко е голям потенциала на тези системи и колко широко могат да се използват.

В кое превозно средство можете да инсталирате газова система?

Системите за L{G и CNG могат да бъдат монтирани в почти всяко превозно средство. Както виждаме дори в танк. Най-важното е да знаем коя система ще отговаря най-добре на нашите очаквания и параметри на автомобила. Поради тази причина ви препоръчваме да отидете до онлайн конфигуратора и да проверите коя система ще бъде най-добрата за вашия автомобил.

Интересувате се от продуктите на DIGITRONIC AUTOGAS?
Връзка с DIGITRONIC AUTOGAS