Обадете се +48 790 360 718 или ни пишете, ще се свържем с Вас

Home / ЗОНА / ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

ЗАЩО ДА СИ МОНТИРАМЕ ГАЗОВА СИСТЕМА

Предимствата от използване на газова система са многобройни. Независимо автомобилът в коя държава ще се движи, идеята да се монтира система на пропан – бутан или метан е добра . Защо? Защото газовата система ще доведе до значително намаляване на разходите за гориво, без това да се отразява на двигателя на автомобила и безопасността.

СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТ

ИКОНОМИЧНОСТ

ИКОНОМИЧНОСТ

НАДЕЖДНОСТ

НАДЕЖДНОСТ

ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ

ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ

ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩАТА СИСТЕМА ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

Искате ли да научите повече?

Газови системи 2-ро поколение

Що се отнася до газовите системи от второ поколение, техните принципи на работа са сходни с тези на първо поколение.Значителната разлика обаче е в използването на електроника, поради което второто поколение системи не е приложимо за карбураторните двигатели. Освен...

повече информация

Отражение на работата на газ върху мощността на двигателя

Заедно с развитието на автомобилната индустрия забелязваме все по-широкото използване на автомобилни газови системи. Намаляване на разходите и опазването на околната среда означава, че все повече собственици избират да инсталират газ на своите автомобили. Съвременните...

повече информация

Volkswagen Bora

Volkswagen Bora е лек автомобил, произведен от 1998 г. насам като четвърто поколение на модела Jetta, представен на пазара през 1979 г. Новата версия е създадена върху платформата на A4 PQ34, която се използва в автомобили като Skáda Octavia, Seat Toledo и Volkswagen...

повече информация

Често

задавани въпроси

Ако не намирате отговорът на Вашия въпрос, моля свържете се с нас.

Как да разбера дали моята кола е подходяща за монтиране на газова уредба?

Газова уредба може да се монтира на почти всеки автомобил. Най-добрият вариант е да използвате конфигуратора на нашия уеб сайт, за да получите индивидуално решение за конкретен модел автомобил.

Опасни ли са газовите системи?

Много шофьори се опасяват, че газовата система може да избухне, особено по време на автомобилна катастрофа. Това безпокойство обаче не е оправдано и рискът от експлозия на резервоара за газ е по-малък в сравнение с конвенционалните резервоари за гориво.

Колко е животът на една газова уредба?

Всеки от елементите на газовата система трябва да се проверява редовно. Също така е много важно да знаете, че животът на една газова бутилка е 10 години и след изтичане на този период трябва да бъде подменена. Ако всичко това се спазва газовата уредба може да се ползва толкова, колкото и самия автомобил.

Каква система да изберем – по-евтина или по-скъпа?

Няма лесен отговор на този въпрос. Най-важното е да се избере подходящата система за съответния автомобил. За повече информация посетете нашия конфигуратор. Решението дали да се инвестират повече или по-малко пари за газова система трябва да бъде взето след консултация със сервизните специалисти и според очакванията на собственика. Трябва да сме наясно, че винаги има компромис между цената и ефективността на газовата система.

Колко често трябва да се обслужва газовата система?

За да отговорим на този въпрос, първо трябва да отбележим, че на всеки 10 000 километра филтрите на газовата система трябва да се подменят. Обслужването в специализиран сервиз подходящ момент за оглед на цялата инсталация. Ето защо препоръчваме да го правите на всеки 10 000 километра, въпреки че някои механици извършват техническо обслужване на 20 000 километра.

Възвръща ли се инвестицията за газова система?

Рано или късно всяка газова система се изплаща. За какво време обаче ще възвърнете вложените средства, очевидно зависи от това до каква степен възнамерявате да запазите автомобила си и колко шофирате. В раздела за полезна информация може да намерите много интересни статии по тази тема.

Вярно ли е, че газовите горива повреждат двигателя?

Газовите горива – втечнен нефтен газ (LPG) и природен газ (CNG) не поврежда двигателя на автомобила – това може да се случи в следствие на неправилен монтаж или неправилни настройки. Ето защо всеки желаещ да постави газова система на автомобила си трябва да се обърне към оторизиран специализиран газ сервиз.

БЮЛЕТИН

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Интересувате се от продуктите на DIGITRONIC AUTOGAS?
Връзка с DIGITRONIC AUTOGAS