Обадете се +48 790 360 718 или ни пишете, ще се свържем с Вас

Audi TT е спортен автомобил, произвеждан от 1998 г. от немския концерн Audi AG, собственост на Volkswagen. Първото поколение на този автомобил е произведен на база Volkswagen Golf и Skoda Octavia. Първоначално Ауди TT е оборудван с 20-клапанов 1.8 литра двигател с мощност 180 к.с. или 225 к.с.. По-мощната версия се различава в някои елементи – модифицирана система за отработени газове или по-голям турбокомпресор.

Второто поколение на този автомобил се появи на пазара в началото на април 2006 г. с увеличена дължина и ширина, което можеше да се почувства и в купето на автомобила. Освен това беше по-лек и с по-твърдо окачване от предишната версия. Има и допълнителни модификации на двигателя – 2.0 литра с 200 конски сили и 3.2 литра с 250 конски сили. В началото на 2009 година Audi представи и версията TT RS, която беше налична с опция 340 конски сили, базирана на 2.5 TFSI двигател.

Третото поколение на този автомобил и непрекъснато нарастващата гама от налични опции за двигатели вече потвърждават популярността на Audi TT. Всички три TT поколения са налични във версии от 1.8 до 3.2 литра, които варират от 160 до 400 конски сили.

Цялата гама бензинови двигатели, използван за Audi TT, се основава на система за директно впръскване, която може да се преобразува за работа на газ. За този модел използваните компоненти включват:

  1. ЕЛЕКТРОНЕН БЛОК ЗА УПРАВЛЕНИЕ –DIGITRONIC DI60
  2. РЕДУКТОР – DIGITRONIC TOMASETTO AT13 ANTARTIC SUPER
  3. ИНЖЕКТОРНА РЕЙКА – DIGITRONIC AEB POLYMER 4cyl.
  4. ФИЛТЪР ГАЗОВА ФАЗА – DIGITRONIC BLASTER

Конфигурирайте системата,

която ще съответства на вашите нужди

Интересувате се от продуктите на DIGITRONIC AUTOGAS?
Връзка с DIGITRONIC AUTOGAS