Обадете се +48 790 360 718 или ни пишете, ще се свържем с Вас

Honda Accord е среден клас автомобил, произвеждан повече от 40 години, като в момента се разработва 10-то поколение. Accord се продава на всички световни пазари в много варианти на модела и купето, адаптирани към изискванията и очакванията на клиентите в конкретен географски район.

Първото поколение на Honda Accord постига забележителни финансови резултати благодарение на ниския разход на гориво и на просторното купе. Автомобилът е създаден на базата на CIVIC и беше наличен в два варианта на двигателя – 1.6 литра с мощност 72 к.с. и 1.8 литра с 80 к.с. Honda Accord беше първият японски автомобил, който включваше в стандартното оборудване седалки, подплатени с плат, чистачки, радио и оборотомер, които без съмнение повлияха и на резултатите на продажбите.

Наличието в много версии на двигателя на всичките 10 поколения на Honda Accord означава, че в тези автомобили много често е инсталирана и все още се инсталирана автомобилна газова система. Представеният модел на 7-то поколение използва следните елементи на DIGITRONIC AUTOGAS SYSTEM:

  1. ЕЛЕКТРОНЕН БЛОК ЗА УПРАВЛЕНИЕ– DIGITRONIC MP48 OBD
  2. РЕДУКТОР– DIGITRONIC TOMASETTO AT09 NORDIC
  3. ИНЖЕКТОРНА РЕЙКА– DIGITRONIC VALTEK TYPE 30 4 CYL
  4. ФИЛТЪР ГАЗОВА ФАЗА– DIGITRONIC FL01

 

Конфигурирайте системата,

която ще съответства на вашите нужди

Интересувате се от продуктите на DIGITRONIC AUTOGAS?
Връзка с DIGITRONIC AUTOGAS