Обадете се +48 790 360 718 или ни пишете, ще се свържем с Вас

Honda Jazz е типичен градски автомобил, представен от японския концерн – Honda Motor Company. Той е произвеждан първоначално в периода 1981-1986 г. във версиите City and Fit, които са налични с един 1.2 литра двигател, но с три варианта на мощността – 45, 54 и 56 конски сили.

През 2001 г. Honda възобнови производството на този автомобил, но с нов дизайн и варианти на двигателя. Второто поколение Jazz, в зависимост от континента, беше пуснат в продажба с бензинови двигатели i-DSI и i-VTEC. Първият има обем от 1.2 и 1.4 литра, с мощност съответно 78 и 83 конски сили, докато вторият с обем 1.5 литра е с мощност 88 или 110 конски сили.

Honda Jazz също има своето 3-то поколение, което дебютира през 2007 година. Автомобилът не е променян, направени са само няколко стилистични корекции. По-късно през 2013 г. започна производството на 4-то поколение, като автомобила получи много по-фин силует, а вътрешността стана по-просторна. Багажникът е увеличен до 354 литра, което е добро постижение за този сегмент от автомобилите. Четвъртото поколение Jazz Honda понастоящем се предлага само с 1.3-литровия двигател CVT с мощност от 102 конски сили.

Всички бензинови версии на Honda Jazz  са подходящи за монтиране на газова система. 4-цилиндровият вариант прави инсталацията много ефикасна и относително евтина. Комплектът DIGITRONIC AUTOGAS, използван в представения модел, съдържа следните елементи:

– ЕЛЕКТРОНЕН БЛОК ЗА УПРАВЛЕНИЕ – DIGITRONIC MP32

– ИНЖЕКТОРНА РЕЙКА – DIGITRONIC AEB POLYMER

– РЕДУКТОР – DIGITRONIC AT09 ALASKA SUPER

– ФИЛТЪР ГАЗОВА ФАЗА – DIGITRONIC FL01Y

– ГАЗОВА БУТИЛКА – Тороидална

 

Конфигурирайте системата,

която ще съответства на вашите нужди

Интересувате се от продуктите на DIGITRONIC AUTOGAS?
Връзка с DIGITRONIC AUTOGAS