Обадете се +48 790 360 718 или ни пишете, ще се свържем с Вас

Opel Vectra е лек автомобил, произведен от американското предприятие GENERAL MOTORS. Наследникът, на средния клас на модела Ascona C, се произвежда от 1988 до 2008 г. Първата версия на Opel Vectra има името А и напуска фабриките до 1995 г.

В началото на своята история, Opel Vectra A се предлагаше само във версия седан. Една година по-късно офертата включваше и вариант хетчбег, а година по-късно и версия с две врати – Calibra. Автомобили бяха в широка гама от двигатели. Имаше дванадесет бензинови двигателя с обем от 1,5 до 2,5 литра и 2 дизелови двигателя 1,7 л. с 60 к.с. и 80 к.с.

Наследникът на Opel Vectra A беше моделът B, който се появи в продажба през 1995 г. Развитието на този модел отне повече от 4 години и бюджет от 2,5 милиона марки. Благодарение на тази инвестиция, обаче, General Motors успя да постигне доста, особено по-голямо закръгляне на автомобила, което значително се отрази на аеродинамиката и подобри контурите. Автомобилът се произведеше до 2002 г. и беше наличен в 10 версии на бензинови двигатели и 5 версии на дизелови.

Модел C е последната версия на Opel Vectra, произведена от General Motors, и кариерата му завърши през 2008 г. с пускането на Insignia. Opel Vectra C е създаден на нова платформа, наречена GM Epsilon. Колата е по-голяма от предшествениците си и има по-масивно тяло, както и високи фарове. Въпреки значителните промени, версията C през 2005 г. премина през лифт, който допълнително подобри и модернизира предната част на автомобила. Opel Vectra C е наличен в 7 дизелови двигатели и в 12 бензинови, повечето от които са идеални за преобразуване на газ.

Представеният модел на Opel Vectra C е оборудван с газова инсталация, състояща се от следните елементи:

ЕЛЕКТРОНЕН БЛОК ЗА УПРАВЛЕНИЕ– DIGITRONIC MAXI 2

РЕДУКТОРDIGITRONIC TOMASETTO AT09 ALASKA

ИНЖЕКТОРНА РЕЙКА – DIGITRONIC AEB POLYMER

– ФИЛТЪР ГАЗОВА ФАЗА – DIGITRONIC FL01

 

Конфигурирайте системата,

която ще съответства на вашите нужди

Интересувате се от продуктите на DIGITRONIC AUTOGAS?
Връзка с DIGITRONIC AUTOGAS