Обадете се +48 790 360 718 или ни пишете, ще се свържем с Вас

Volkswagen Bora е лек автомобил, произведен от 1998 г. насам като четвърто поколение на модела Jetta, представен на пазара през 1979 г. Новата версия е създадена върху платформата на A4 PQ34, която се използва в автомобили като Skáda Octavia, Seat Toledo и Volkswagen Golf IV.

Най-важното подобрение по отношение на предшественика си е промяната на фигурата – Bora е по-къса, но е по-висока и широка. Имаше и комби версия за продажба, но само на няколко световни пазари в ограничени количества. Обликът също беше освежен – броните са оцветени в цвета на купето, а задните светлини бяха възстановени.

Volkswagen Bora е оборудван с таблото на Golf MK4. Пространството в средата остава същото като в предшественика. За съжаление, мястото в багажника е намалено до 455 литра, а при версията с 4х4 дори до 340.

От началото на производство Volkswagen Bora се предлага  в много варианти на бензинов двигател с обем от 1,6 до 2,8 литра, както с многоточково, така и с директно впръскване. Всички двигатели са чудесни за преобразуване на газ.

Представеният модел Volkswagen Bora – 4Motion 2.0 е оборудван с най-добрата система DIGITRONIC AUTOGAS, която съдържа:

ЕЛЕКТРОНЕН БЛОК ЗА УПРАВЛЕНИЕ– DIGITRONIC MAXI 2

ИНЖЕКТОРНА РЕЙКА – DIGITRONIC AEB POLYMER

РЕДУКТОР– DIGITRONIC TOMASETTO AT09 NORDIC

– ФИЛТЪР ГАЗОВА ФАЗА – DIGITRONIC BLASTER

 

Конфигурирайте системата,

която ще съответства на вашите нужди

Интересувате се от продуктите на DIGITRONIC AUTOGAS?
Връзка с DIGITRONIC AUTOGAS