Обадете се +48 790 360 718 или ни пишете, ще се свържем с Вас

“Животът е като каране на колело. За да запазите равновесие, трябва да продължите напред” – тези думи от Алберт Айнщайн вдъхновяват хиляди хора по света от години. Вдъхновени от тези думи, решихме да се обединим около голямата страст към колоезденето с 23 души. В резултат на това беше създаден Magic Team DIGITRONIC AUTOGAS. Сред членовете на този “магически” отбор има колоездачи, които вече са много успешни в света на колоездачните състезания.
„Много се радваме да подкрепим Magic Team DIGITRONIC AUTOGAS. Позовавайки се на думите на известен физик, балансът, който успяхме да постигнем в продължение на 20 години от марката DIGITRONIC AUTOGAS, ни позволи да предприемем тази следваща стъпка напред ”, казва Юлия Фурманек, главен изпълнителен директор на DIGITRONIC AUTOGAS. Усилията, всеотдайността, постоянството, лоялността, честната игра, стремеж към постигане на целите – това са характеристиките, които описват както нашия подход към бизнеса, така и към спортистите, които подкрепяме- добавя Юлия Фурманек.
Magic Team DIGITRONIC AUTOGAS е група от хора, които са влюбени в планинското колоездене и носят своята страст по маршрутите на колоездачния маратон Kresowe около Подляското воеводство в Полша, Литва и Беларус. От началото на сезона, който започна на 24.03 с състезанието в Мендзижец Подляски , представителите на отбора редовно стоят на подиума както в индивидуалните, така и в отборните класирания.
„Откакто обявихме информацията за сътрудничество с Magic Team DIGITRONIC AUTOGAS, спортният дух навлезе в компанията. Радвам се да видя, че това сътрудничество ни е мотивирало толкова много. Освен това много от нас вече са започнали да карат велосипеди и да се подготвят за сезона, и както знаете в здраво тяло, здрав дух ”- добавя Юлия Фурманек
Друга стъпка напред, друго партньорство – този път различно от обикновеното. Ние подкрепяме и окуражаваме Magic Team DIGITRONIC AUTOGAS в предстоящите събития.
Вярваме, че това пътуване ще ни отведе до много интересни места и не само!

Каним ви да харесате профила на екипа във Facebook на адрес https://www.facebook.com/MagicTeamDigitronicAutogas/
както и да се докоснете до маршрутите на маратон Kresowe – повече информация на адрес: http://maratonykresowe.pl/
Следете редовно резултатите от борбата с нашите конкуренти – те ще бъдат актуализирани редовно!

Интересувате се от продуктите на DIGITRONIC AUTOGAS?
Връзка с DIGITRONIC AUTOGAS