Обадете се +48 790 360 718 или ни пишете, ще се свържем с Вас

На 13 април 2019 г. DIGITRONIC AUTOGAS посети Велико Търново и проведе поредното обучение за монтиране и настройка на автомобилни газови системи. Основна тема беше представяне на последните новости в софтуера за настройка на газови системи за двигатели с многоточково и директно впръскване, предлагани от DIGITRONIC AUTOGAS. Заедно с нашия партньор – СМ ГАЗ ЕООД бяхме домакини на близо 40 гости от цяла България.

Преди практическото обучение Пьотр Трушиевич – Маркетинг мениджър, представи продуктите, предлагани от DIGITRONIC AUTOGAS, предимствата при използване на тези компоненти и сътрудничеството с такава силна марка. Следващият лектор беше Мачей Джемински – Специалист техническа поддръжка, който проведе основната част от обучението. В началото той представи газовите системи за двигатели с многоточково впръскване. По един много изчерпателен и разбираем начин бе разказано как правилно се калибрират системите DIGITRONIC MP48 и MP48OBD, MP32 и 2010, предназначени за двигатели до 10 цилиндъра.

“За мен е чест да провеждам обучение на такива опитни техници. Доволен съм от зададените въпроси. Ние сме тук, за да предоставим нашите знания и да ви помогнем в постигане на по-добри резултати при монтажа на автогазови системи” – каза Мачей Джемински.

След обедната почивка, обучението продължи с представяне на останалите компоненти на газовите системи. Първоначално бе разгледана темата за редукторите. Бяха представени добре познатите и придобили популярност модели DIGITRONIC AT 09 Alaska и AT 09 Nordic. По време на презентацията беше подчертано, че бъдещето развитие на редуктори Tomasetto се насочва към усъвършенстване на модел АТ 09 Nordic в две разновидности, които ще заменят Alaska и Artic, а в по-мощния клас – към новия модел AT13 XP, който ще подмени Antartic Super. Участниците получиха както техническа информация, така и практически познания относно правилния подбор и монтаж на редукторите, в зависимост от параметрите на двигателя.

По-късно Мачей представи гамата газови инжектори. Присъстващите в залата бяха приятно изненадани от огромния избор и възможности, които предлага DIGITRONIC AUTOGAS. Предоставени бяха теоретични и практически знания, благодарение на които всички се убедиха в предимствата на инжектори DIGITRONIC AEB POLYMER и DIGITRONIC DYMCO. За пореден път имаше много въпроси и Мачей успешно задоволи любопитството на аудиторията.

Основната тема на обучението обаче беше насочена към по-детайлно запознаване със софтуера за калибриране на системите за двигатели с директно впръскване DIGITRONIC DI60 и DI108. Мачей поясни, че DI-системите са много лесни за използване. По-обоснована и необходима става подготовката за монтиране и калибриране на такива системи, тъй като все повече собственици на автомобили с подобни двигатели се обръщат към специализираните сервизи за монтаж на газова система. Оказа се, че сред присъстващите на обучението има техници, които вече инсталират системи за директно впръскване и са доволни от тях, благодарение на по-опростения алгоритъм за калибриране. Обнадеждаващ е също така фактът, че собствениците на автомобили нямат оплаквания или проблеми след монтиране на системата DIGITRONIC AUTOGAS DI.

Щастливи сме да се срещнем отново във Велико Търново. Радва ни такава голяма ангажираност и заинтересованост от страна на колегите. Силата на марката DIGITRONIC AUTOGAS идва от богатия опит и обширни познания, които постоянно разширяваме и развиваме. Ние сме готови да предадем това знание, точно както днес на всички тук присъстващи. Сигурен съм, че така ще се случва и в бъдеще ”– добавя Пьотр Трушиевич – Маркетинг мениджър в DIGITRONIC AUTOGAS.

 

Интересувате се от продуктите на DIGITRONIC AUTOGAS?
Връзка с DIGITRONIC AUTOGAS